Ota yhteyttä

Tie tasapainoon

viiden viikon joogaohjelma pelottomuuteen ja oman sisäisen tien löytämiseen

Tie tasapainoon tarjoaa tavan tutkia tämänhetkistä olotilaa, tehtävää ja paikkaa maailmassa kundaliinijoogan, meditaation, tehtävien ja hengitysharjoitusten avulla. Kurssi auttaa ymmärtämään keitä olemme, mistä tulemme, mihin olemme menossa ja miksi. Se ohjaa meitä poispäin pelosta. 

 

Kymmenen energiakehoa, joista chakrat asettuvat samaan eli viidenteen energiakehoon, voivat olla työkalu pelon tunteen voittamiseen. Kurssi esittelee energiakehot ja niiden toimintaa maanläheisesti ja selkeätajuisesti. Tie tasapainoon on Mervi Enqvistin (Inderjit Kaur Khalsa) kehittämä jooginen työkalu, jotta ymmärtäisimme miksi pelkäämme silloin kun pelon syy ei ole todellinen, entä mitä voisimme tehdä jotta saisimme etenemisen esteenä olevan pelon tunteen väistymään onnellisuutemme tieltä?

Aloita kurssi

Tarjous voimassa 3.7.2024 asti

Voit ostaa 5-viikon Tie tasapainoon verkkokurssin alennettuun hintaan 49€ (norm. 149€) keskivikkoon 3.7. 2024 asti. Kurssi on oma erillinen osa Mervi Enqvistin (Inderjit Kaur Khalsa) kehittämää EAM (Energy Activation) kokonaisuutta, joka pohjaa kundaliinijoogaan ja mindfulness tekniikoihin.

Verkkokurssi sisältää

 • Viikoittain vaihtuvan teeman. Kymmenen energiakehoa on jaettu viiteen viikkoon teeman mukaisesti.
 • 5 kundaliinijooga videota, joiden pituus on noin 30-45 min. Videot koostuvat hengitysharjoituksista, mantroista, fyysisistä harjoituksista, meditaatiosta sekä rentoutumisesta.
 • Kirjoitustehtäviä oman henkisen kasvun tueksi
 • Tantrisen numerologian omien haasteiden ja vahvuuksien tutkimiseen.

 

Muutos ja sen hyväksyminen

Elämme jatkuvassa muutoksen tilassa. Mitään pysyvää ei ole, vaikka sellaista kuinka tavoittelemme. Kuten maailmankaikkeus laajenee lakkaamatta, myös tietoisuutemme laajenee. Se mitä haluamme tänään, saattaa muuttua jo huomiseen mennessä. Kymmenen energiakehon tutkimusmatkalla opimme ymmärtämään keitä oikeasti olemme, miksi meillä on tahto haluta ja toivoa ja minkä vuoksi elämä joskus tuntuu hankalalta kun taas toisinaan on kuin uisimme ikuisessa rakkauden virrassa. Opimme ymmärtämään omaa valoamme ja pimeyttämme, jotta voimme työstää nämä kaksi tärkeää ja toisistaan riippuvaista voimaa tasapainoon.  

EAM

Energy Activation menetelmä alkoi Chakrapolku® -kurssista vuonna 2012. Vuonna 2014 kurssi ilmestyi Tammen kustantamana kirjana. Usean vuoden ajan pidin Chakrapolku® kursseja Helsingissä mutta myös ympäri Suomea. Hiljalleen aloin toivoa että voisin kuljettaa oppilaita vielä chakroja syvemmälle tietoon, joka sijaitsee meissä jokaisessa. Silloin aloin kehitellä uutta kurssia mikä sekin ilmestyi Tammen kustantamana kirjana vuonna 2018. Sittemmin molemmat kirjat on myyty loppuun, mutta syksyllä 2024 ne ilmestyvät uusissa kansissa yhdessä EAM kokonaisuuden kolmannen osan Sydänmeditaation kanssa. Avaudu sisäiselle valolle ilmestyy lokakuussa 2024 Viisas elämän kustantamana. 

- Mervi Enqvist (Inderjit Kaur Khalsa)

Aloita kurssi

Kenelle verkkokurssi on tarkoitettu?

Tie tasapainoon -kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää itsetuntemusta ja oppia ymmärtämään omaa laajempaa kokonaisuutta vielä chakrojakin syvemmälle. Kurssi ohjaa ymmärtämään mitä olemme täällä oppimassa tämän elämänkierron aikana, entä mitä taas opettamassa toisille. Viikoittain vaihtuvan videon parissa opit nopeasti tekemään harjoitukset ja samalla saat istutettua voimaa antavan joogaharjoituksen omaan arkeesi.

Mitä kundaliinijooga ja Tie tasapainoon saavat aikaan sinussa: 

 • Auttaa pääsemään eroon pelon tunteesta
 • Lisäävät itsevarmuutta sekä tietoisuutta itsestäsi ja ympäristöstäsi
 • Opettavat tunnistamaan omat rajat ja pitämään niistä kiinni 
 • Opettavat irtipäästämistä asioista jotka eivät enää palvele sinua
 • Parantavat elämänlaatua ja opettavat luottamaan
 • Auttavat avaamaan kehon sekä mielen jumit
 • Helpottavat selkä- ja niska-hartijakipuja
 • Syventävät keho- ja tunnetietoisuutta
 • Lisäävät läsnäolon tunnetta ja ymmärrystä omasta tehtävästä maailmassa
 • Voimistavat sisäistä ääntä ja opettavat kuuntelemaan sitä
 • Opettavat tunnistamaan oman voiman ja hallitsemaan sitä.
 • Opettavat suhtautumaan muutokseen rauhallisesti
Aloita kurssi

Tie tasapainoon 

on toinen mutta samalla itsenäinen osa kehittämääni Energy Activation menetelmää

Elämme aikaa, jolloin jokainen meistä tarvitsee työkalun tasapainon ylläpitämiseen. Työskentely alkaa oman itsemme ymmärtämisellä. Olemme paljon laajempi kokonaisuus kuin mitä olemme itsellemme uskotelleet tai oppineet. Tie tasapainoon on toinen askel tietoiseen, itsemme näköiseen elämään mistä ei puutu iloa, rauhaa, ja syvää ymmärrystä kaikkea kohtaan mikä meitä ympäröi. Tie tasapainoon on lahjani sinulle. Toivon että se auttaa sinua löytämään yhteyden omaan ytimeesi, sieluusi ja sydämeesi. Kiitos kun saan olla osa matkaasi! 

5-viikon verkkokurssi 3.7.2024 asti

49€ (norm. 149€)

 • Viikoittain vaihtuva teema itsetutkiskelun avuksi
 • Opit ymmärtämään energiakehojen merkityksen oman hyvinvointisi kannalta
 • Opit uusia hengitystekniikoita ja kuinka hoitaa fyysistä kehoa sekä hermostoa hengityksen avulla 
 • Saat kehoon ja mieleen joustavuutta kundaliinijooga harjoitteista ja opit suhtautumaan muutokseen hyväksyvästi
 • Opit irrottautumaa pelon tunteesta, jotta se ei kahlitsisi etenemistäsi omassa elämässä
ALOITA NYT

Oppilaiden kokemuksia EAM kokonaisuudesta

Joogaharjoituksista syntyi nopeasti päivittäinen rutiini ja jonkinlainen ankkuri, johon palata ja turvautua. Koin saaneeni sekä henkistä että fyysistä voimaa. Oivalsin mikä on hengityksen merkitys ja kuinka hengittää niin, että saan siitä lisää voimaa ja tyyneyttä. Energiatasoni lisääntyi, yöuneni paranivat. Uudet oivallukset, oman voiman löytyminen, mielen tarkkailu olivat kokonaisuuden parasta antia. Opin uuden tavan pitää parempaa huolta itsestäni. Ajattelen, että löysin väylän sisimpääni, sydämeeni ja myös maailmankaikkeuden energioihin.” – Riitta

"Viikko viikolta minussa avautui suurempi tietoisuus mielen, kehojen ja sielun kerroksellisuudesta, yhteistyöstä ja ymmärryksestä. Fyysistä kehoa ei voi laiminlyödä, vaan sen mukana tulee velvollisuus huolehtia siitä, jotta voimme kokea kaiken mitä meille annetaan samalla kun rakkaus ja tietoisuus meissä kasvaa. EAM on avannut mahdollisuuden sukeltaa syvälle itsetutkiskeluun ja antanut rohkeutta kulkea omaa polkua sisäistäen oman sielun kuolemattomuuden ja rakkaudellisen yhteyden kaikkeen muuhun elävään.” – Marjukka

"Olen saanut yksinkertaisia ja toimivia harjoituksia, joiden kautta voin vapauttaa elämän varrella kertyneitä asioita ja lisätä mielenrauhaani kolmen pienen lapsen äitinä. Harjoitukset ovat myös antaneet lisää rohkeutta olla aidosti oma itseni. Välillä totta kai tulee vaiheita, kun kaikki opit tuntuvat unohtuvan arjen tiimellyksessä, mutta siitä huolimatta harjoitusten hedelmät kypsyvät minussa ja harjoituksiin on aina mahdollista palata. - Ida

"Vuosi sitten en olisi uskonut, että sitoutuminen päivittäiseen jooga- ja meditaatiorutiiniin voisi olla tällaiselle uraorientoituneelle, maallistuneelle, kolmen pienen lapsen vanhemmalle edes mahdollista. EAM on kuitenkin vähä vähältä avannut uudenlaisia tapoja ajatella elämää, kirkastanut sitä, mikä minulle on tärkeää sekä luonut mahdollisuuksia sinne, missä niitä ei ennen ole ollut. Olen myös saanut paremman yhteyden itseeni. EAM kokonaisuuden myötä minulla on työkaluja ja taitoja, jotka auttavat pysymään hetkessä ja kantavat eteenpäin elämän matkallani kohti tasapainoa ja valoa.” – Enni

 

"Kundaliinijoogan yksi hienous on se, että se palauttaa meidät hyvin nopeasti tietoisiksi tästä hetkestä. Vatsanpohjaan asti yltävä hengitys saa sen aikaan. Kaikki mikä tapahtuu, tapahtuu tässä hetkessä. Emme voi palata menneisyyteen, eikä tulevaisuutta vielä ole olemassa. Mitä tietoisempia olemme ajatuksemme voimasta, sitä rikkaampi on elämämme. Tulevaisuutemme rakentuu tämän hetken ajatusten ja tunteiden kaltaiseksi."

- Mervi Enqvist 

Aloita kurssi