Ota yhteyttä

Alkuperäisheimojen kymmenen käskyä 10/10

energyactivation kadotettutieto muinaiskansojenviesti Jun 07, 2023
teksti: at peace

 

Olen tämän kevään aikana julkaissut blogissani alkuperäisheimojen viisauksia kymmenen käskyn muodossa. Tänään on vuorossa tärkein viesti / käsky / toive: 

Valaise oma piha, niin valaiset koko maailman

”Ensimmäinen rauha, joka on kaikista tärkein, syntyy ihmisen sielussa, kun hän ymmärtää yhteyden ja ykseyden koko maailmankaikkeuden sekä sen voimien kanssa. Ja kun hän ymmärtää, että maailmankaikkeuden keskuksessa elää Wakan-Tanka (mahtava henki) ja että tuo keskus on kaikkialla, se on jokaisessa meissä. Tämä on todellinen rauha ja muut rauhat ovat sen heijastumaa. Toinen rauha tapahtuu kahden ihmisen välillä ja kolmas kahden kansan välillä. Mutta sinun tulee ymmärtää, ettei rauha kansojen välillä ole mahdollinen, jos ei ensin ole oivallettu tuota ensimmäistä, todellista rauhaa, joka syntyy sielussa.” – Musta hirvi, Oglala Sioux -heimon henkinen johtaja (1863–1950)

Puun siemen sisältää tiedon puusta, eikä ilman puuta ole siementä. 

Kymmenen käskyä ovat otteita 6.9. ilmestyvästä kirjastani Kadotettu tieto - muinaiskansojen viesti maailmalle (Viisas elämä). 

 Rakkauden täyteistä, rauhan kesää 🕊️

t. Mervi

 

Ennakkotilaa syksyllä 2023 ilmestyvä kirjani

Kadotettu tieto - muinaiskansojen viesti maailmalle, Mervi Enqvist

(Viisas elämä, 2023)

Ennakkotilaa uusin kirjani

Liity postituslistalle

Liittyessäsi postituslistalle saat kaikki blogikirjoitukset suoraan sähköpostiisi. Toisinaan lähetän myös tietoa tulevista tapahtumista, kurssitarjouksia ja muuta henkisyyteen, joogaan ja kundaliinin heräämiseen liittyvää tietoa.

En jaa tietojasi eteenpäin!

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.