Ota yhteyttä

Chakrapolku®

kahdeksan viikon ohjelma luovuuden ja voiman löytämiseen

Onko kehosi jumissa?Tuntuuko muutos pelottavalta? Entä pystytkö päästämään irti asioista, jotka eivät enää tunnu oikeilta sinulle? Osaatko suunnata toimintasi siihen mikä tuottaa sinulle ja läheisillesi eniten iloa?

 

Chakrapolku® on 8-viikon matka, löytöretki itseen, oman voiman, luovuuden sekä rauhan löytämiseen kundaliinijoogan, meditaation sekä hengitysharjoitusten avulla. Kahdeksan viikon ajan tutkimme itseämme, opimme löytämään niitä asioita, joista iloitsemme ja katkaisemaan energisiä siteitä siihen mikä vielä estää meitä liikkumasta kohti omia unelmia. Chakrapolku® on Mervi Enqvistin (Inderjit Kaur Khalsa) kehittämä tyokalu aikakautemme paineisiin. Se auttaa saavuttamaan ja pitämään yllä kehon, mielen ja hengen tasapainoa.   

Aloita kurssi

Verkkokurssi sisältää

 • Viikoittain vaihtuvan teeman. Jokaiselle chakralle on varattu oma viikko.
 • 8 kundaliinijooga videota, joiden pituus on noin 30-45 min. Videot koostuvat hengitysharjoituksista, mantroista, fyysisistä harjoituksista, meditaatiosta sekä rentoutumisesta.
 • Kirjoitus- ja väritystehtäviä oman henkisen kasvun tueksi
 • Viikoittaisen affirmaation joka auttaa sinua sisäistämään viikon teemaa
 • Chakrakohtaisia ruokasuosituksia, sekä reseptejä jokaiselle viikolle

 

Vagushermo työkaluna

Kun opettelemme tuntemaan itsemme chakratuntemuksen avulla, vagushermo on työkalumme sekä oppaamme. Keho ja elimistön oireet tallentuvat vagushermoon siinä kohdassa missä oire ilmenee. Hermoston viesti kulkeutuu tietoisuuteemme sähkökemiallisten sykäysten viestittämänä ja koemme sen kipuna tai huonona olona siinä kohtaa mistä viesti on lähtenyt liikkeelle. Chakrapolulla® opimme tuntemaan oman kehomme sisältä käsin, kuuntelemalla hermoston aluksi pieniä ja jäädessään huomaamatta yhä voimakkaampia viestejä oireiden muodossa, opimme hoitamaan itse itseämme jo ennen kuin elimistö ennättää sairastua. Chakrapolku® opastaa meitä kuulemaan kehon sisäiset äänet jo varhain ja toimimaan niin, että tasapaino elimistössä, kehossa ja mielessä säilyy.

Chakrapolun® historia

Energy Activation menetelmä alkoi Chakrapolku® -kurssista vuonna 2012. Aloitin 10 oppilaan ryhmällä vain testatakseni kuinka kehittämäni kurssi toimii. Vuonna 2014 kurssi ilmestyi Tammen kustantamana kirjana. Kirjaa otettiin useita painoksia ja jokainen painos myytiin loppuun. Verkkokurssi ilmestyi vuonna 2015 ja tämä uusittu versio julkaistiin muutama vuosi sitten. Jo tuhannet ihmiset Suomessa sekä ulkomailla on käynyt muutosvoimaisen Chakrapolun® joko kanssani lähiopetuksessa, oppilaideni opissa, verkkokurssin avulla tai kirjan kanssa. Nyt kutsun myös sinut tälle kokemukselliselle muutosten matkalle entistä syvempään itsetuntemukseen!

- Mervi Enqvist (Inderjit Kaur Khalsa)

Aloita kurssi

Kenelle verkkokurssi on tarkoitettu?

Chakrapolku® -kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää itsetuntemusta ja oppia chakratuntemuksen avulla kuulemaan kehon aluksi hiljaisia ja myöhemmin jopa äänekkäitä viestejä. Nämä viestit ilmenevät usein fyysisinä oireina ja lopulta jopa sairastumisena. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta joogasta niin se ei haittaa, koska harjoitukset ovat yksinkertaisia. Viikoittain vaihtuvan videon parissa opit kyllä nopeasti tekemään harjoitukset ja samalla saat istutettua voimaa antavan joogaharjoituksen omaan arkeesi.

Mitä Chakrapolku® saa aikaan sinussa: 

 • Auttaa pääsemään eroon pelon tunteesta
 • Lisää itsevarmuutta sekä tietoisuutta itsestäsi ja ympäristöstäsi
 • Opettaa tunnistamaan omat rajat ja pitämään niistä kiinni 
 • Opettaa irtipäästämistä asioista jotka eivät enää palvele sinua
 • Parantaa elämänlaatua ja opettaa luottamaan
 • Auttaa avaamaan kehon sekä mielen jumit
 • Helpottaa selkä- ja niska-hartijakipuja
 • Syventää keho- ja tunnetietoisuutta
 • Lisää läsnäolon tunnetta ja luovuutta
 • Voimistaa sisäistä ääntä ja opettaa kuuntelemaan sitä
 • Opettaa tunnistamaan oman voiman ja hallitsemaan sitä.
 • Opettaa suhtautumaan muutokseen rauhalliseseti
Aloita kurssi

Chakrapolku® on ensimmäinen mutta itsenäinen osa kehittämääni Energy Activation menetelmää

Elämme aikaa, jolloin jokainen meistä tarvitsee työkalun tasapainon ylläpitämiseen. Työskentely alkaa oman itsemme ymmärtämisellä. Olemme paljon laajempi kokonaisuus kuin mitä olemme itsellemme uskotelleet tai oppineet. Chakrapolku® on ensimmäinen askel tietoiseen, itsemme näköiseen elämään mistä ei puutu iloa, rauhaa, ja syvää ymmärrystä kaikkea kohtaan mikä meitä ympäröi. Chakrapolku® on lahjani sinulle. Toivon että se auttaa sinua löytämään yhteyden omaan ytimeesi, sieluusi ja sydämeesi. Kiitos kun saan olla osa matkaasi! 

8-viikon verkkokurssi

149€

 • Viikoittain vaihtuva teema itsetutkiskelun avuksi
 • Chakratuntemuksesi voimistuu ja opit ymmärtämään kehon oireita ja mistä ne johtuvat
 • Opit uusia hengitystekniikoita ja kuinka hoitaa hermostoa hengityksen avulla 
 • Saat kehoon ja mieleen joustavuutta ja opit suhtautumaan muutokseen hyväksyvästi
ALOITA NYT

Oppilaiden kokemuksia kurssista

 

"Chakrapolku® on hyvä työkalu koska siinä käydään mielestäni läpi hyvällä tavalla koko keho. Keho siis laajemmin ymmärrettynä cahkrojen kautta sisältäen mm. mielen ja älyn, omanarvon tuntemisen, sekä oman äänen."

"Yhteys omaan itseen ja omaan hengitykseen ovat vahvistuneet. Syvän hengityksen kautta löydän rauhaa ja voimaa. Kurssi auttoi myös löytämään hyvän harjoittelurutiinin."

''Kurssin jälkeen alkoi ihan uudenlainen henkinen kasvu ja omien voimavarojen sekä vahvuuksien ymmärtäminen. Kurssi lisäsi ymmärrystä omasta itsestä, miksi mitäkin on tapahtunut ja sen kautta olen löytänyt uutta suuntaa. Elämä lähti rakentumaan enemmän itseni näköiseksi. Tietoisuus siitä mitä minä haluan kasvoi kurssin aikana ja sen jälkeen. Chakrapolku® avasi oman sisäisen valon."

"Chakrapolku® on ollut olennainen elementti omalla itseksi kasvamisen polullani. Minulle kurssi on toiminut voimaan astumisen ensi askeleena, valmiutena kohdata vaikeitakin puolia elämässä."

"Kivut kuten nivelkipu ja migreeni ovat vähentyneet huomattavasti."

"Henkinen polku avautui. Monenlaista taakkaa alkoi putoilla harteilta, aloin luottaa elämään ja löysin syitä sille, miksi tunnen niin kuin tunnen. Huima muutos entiseen verrattuna."

 

'Tein Chakrapolku® kurssin mieheni kanssa. Olimme läheltä piti eronneet 8kk aikaisemmin, mikä käynnisti ison muutosprosessin miehessäni. Heti ensimmäinen kurssiviikko nosti pintaan vaikeita asioita, toisen chakran harjoitukset auttoivat meitä pääsemään kriisin yli ja aloittamaan suhteemme puhtaalta pöydältä. Kolmas chakra oli minulle vaikea, mutta neljännen chakran harjoitukset liimasivat meitä jo yhteen. Jatkoimme Chkarapolun jälkeen suoraan Tie tasapainoon kurssille. Meille nämä kurssit olivat paras mahdollinen parisuhdekurssi ja suhteemme nousi ihan uudelle tasolle. En tiedä olisimmeko yhdessä ilman Chkarapolku®-kurssia?'

Aloita kurssi