€39,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Seitsemän askelta vaurauteen

Pääset aloittamaan kurssin heti maksamalla kurssin luotto- tai pankkikortilla sivun kassalla. 

Maksun tarjoaja on Stripe ja se on SSL-suojattu. Kun olet luonut omat tunnukset maksutapahtuman yhteydessä ohjaudut suoraan kirjastoon eli omille kurssisivuillesi. 

Halutessasi voit myös maksaa kurssin oman pankkisi kautta Holvi alustalla. Pääset Holviin tästä.

ePassi maksu on tulossa pian! 

Mikäli maksat Holvin kautta saat tunnukset sähköpostiisi 24h sisällä. 

Jos tulee ongelmia kirjautumisessa niin otathan yhteyttä minuun [email protected]

Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä. 

Tervetuloa mukaan kohti pysyvää tasapainoa ja pelottomuutta. 

t. Mervi (Inderjit)

7-päivän kurssi ohjaa sinua kohti vaurauden ja menestyksen saavuttamista.

Viikon aikana keskitymme seitsemään esteeseen, varjoon, jotka seisovat vaurauden tiellä. Kun nostamme ne tietoisuuteen, käsittelemme niihin liittyvät tunteet ja ohjaamme valoa varjoja kohti, teemme tilaa vaurauden ja menestyksen energialle.

Sanotaan, että jos pystymme pitämään ajatukset linjassa kiitollisuuden kanssa 16-sekunnin ajan hairahtumatta niin avaamme itsemme vastaanottamaan vaurauden ja menestyksen energiat.

Toivomukseni on, että seitsemän päivän kuluttua sinulla on hallussasi yksinkertaiset avaimet joita käyttämällä pystyt avaamaan itsesi kaikelle sille mistä unelmoit, mitä tavoittelet ja mikä pitää sinut liikkeessä eteenpäin. Ilo, onni ja valo ovat meissä sisäsyntyisesti. On aika astua takaisin omaan valoon ja vaurauteen. Seuraavien päivien aikana opit kuinka pitää ajatukset kiitollisuuden tunteessa nuo 16 tärkeää sekuntia. 

Kurssi avaa yhden teeman jokaisena päivänä, teemaan liittyvän harjoituksen sekä affirmaation. Harjoitus voi olla meditaatio, kirjoitustehtävä tai jokin muu mindfulness tyylinen harjoitus. Voit kantaa päivän teemaa mukanasi kaikessa mitä teet muistuttamassa sinua. Näin autat itseäsi ymmärtämään kuinka tuo ajoittain esteeksi muodostuva teema kulkee valinnoissasi arjessa ja pääset näin silmitysten kohtaamaan omat esteesi yksi kerrallaan. Tietoisuus auttaa päästämään irti siitä mikä vielä pitää meidät erossa omasta täydellisen vaurauden tunteesta. Vauraus ja menestys eivät välttämättä liity rahaan, vaan on sitä paljon laajempi käsite.

Tervetuloa mukaan!