€149,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Chakrapolku® - kahdeksan viikon verkkokurssi

Tutustu kurssiin täällä.

Pääset aloittamaan kurssin heti maksamalla kurssin luotto- tai pankkikortilla sivun kassalla. Maksun tarjoaja on Stripe ja se on SSL-suojattu. Maksutapahtuman jälkeen ohjaudut suoraan omaan kirjastoosi, mihin on avautunut kurssin ensimmäinen päivä. 

Halutessasi voit myös maksaa kurssin oman pankkisi kautta Holvi tilille. Pääset Holviin tästä. 

Jos haluat maksaa ePassilla tai Smartumilla valitse sovelluksesta Kundaliinijooga Helsinki, summaksi 149€ ja lähetä sitten minulle sähköpostiosoitteesi [email protected] niin avaan kurssin sinulle manuaalisesti. Smartumilla maksaessa lähetä myös kuitti.

Mikäli maksat Holvin, ePassin tai Smartumin kautta saat tunnukset sähköpostiisi 24h sisällä!

Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä. 

Tervetuloa mukaan tälle muutosten kurssille ♡

t. Mervi (Inderjit) 

What People Are Saying:

Yhteys omaan itseen ja omaan hengitykseen ovat vahvistuneet. Syvän hengityksen kautta löydän rauhaa ja voimaa. Kurssi auttoi myös löytämään hyvän harjoittelurutiinin.

Henkinen polku avautui. Monenlaista taakkaa alkoi putoilla harteilta, aloin luottaa elämään ja löysin syitä sille, miksi tunnen niin kuin tunnen. Huima muutos entiseen verrattuna.

Chakrapolku on ollut olennainen elementti omalla itseksi kasvamisen polullani. Minulle kurssi on toiminut voimaan astumisen ensi askeleena, valmiutena kohdata vaikeitakin puolia elämässä.